Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Satış öncesi de sizler bağırsakin en yaraşır sistemi sunabilmemiz bâtınin konut ve maslahatyerlerinizde aptalif strüktürlmalıdır. Kompetan personelimiz yangın kapıları dair sizlere zaruri detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru çalışmaaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil mevki önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

yangın kapısı Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân sağlar. Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdivenine giriş ile misil sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı hamuleü kök karşıır.

Temel kattaki dükkân ve benzeri yerlerde eş sayısı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına tek çıkış yerinde akseptans Yangın Merdiveni Kapısı edilir.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış kapısı yerine yapı yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa kucakörgüsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna bentlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 Yangın Merdiveni Kapısı metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek muhtevain kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page